Onze investor relations tak

Vastgoed is een uitstekende langetermijninvestering met een solide rendement en risico’s die beter te voorspellen zijn dan bij andere activaklassen. Het is daarom van belang om vastgoed op te nemen in een goed gespreide beleggingsportefeuille. Thobaroo Investments begrijpt het belang van spreiding en faciliteert de juiste match tussen ontwikkelaars en beleggers. Wij zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van de juiste ontwikkelaar met de juiste belegger, waardoor de belegger toegang krijgt tot aantrekkelijke vastgoedinvesteringen.

DDoor ons uitgebreide internationale netwerk in Oostenrijk, Duitsland en Nederland kunnen wij beleggingskansen bieden die passen bij de individuele doelstellingen en risicoprofielen van onze klanten. Ons doel is om onze klanten te helpen hun beleggingsportefeuille te diversifiëren en hun risico’s te spreiden door hen toegang te bieden tot de beste vastgoedkansen op verschillende locaties en in verschillende activaklassen. Met Thobaroo als uw partner, kunt u er zeker van zijn dat u de juiste vastgoedinvesteringen doet, waar ook in Europa.

De Investor Relations tak van Thobaroo biedt investeringskansen aan voor projecten van ca 10 miljoen plus in zowel residentieel als commercieel vastgoed. Dit stelt ons in staat om onze klanten een gevarieerde mix aan onroerend goed aan te bieden, zodat zij hun portefeuille kunnen diversifiëren en hun risico’s kunnen spreiden. Ons team van experts is voortdurend op zoek naar nieuwe investeringskansen die voldoen aan onze strenge criteria op het gebied van rendement en risico. Door gebruik te maken van ons uitgebreide internationale netwerk en onze jarenlange ervaring in de sector, zijn wij in staat om onze klanten toegang te bieden tot de meest interessante en lucratieve investeringsmogelijkheden.