Turracher Hohe

Park Seeblick Turracher Hohe
Op de Turracher Hohe zal het exclusieve Park Seeblick gerealiseerd worden.

Lees meer

Waarom exclusief?

De Turracher Hohe ligt op ca. 1.763 meter hoogte en is zowel in de winter als in de zomer een uiterst mooi gebied om de vakanties door te brengen. Met de auto rijdt u de parkeergarage van Park Seeblick Turracher Hohe binnen van waaruit u direct toegang heeft tot de appartementen in huis A, B en C. Vanuit de appartementen met grote balkons heeft u schitterend uitzicht op de Turracher See en de mooie omliggende natuur. Turracher See ligt op ca. 50 meter afstand!
Gewoonweg uniek! Er zijn verder vrijwel geen mogelijkheden om een dergelijk project daar te realiseren. Zelfs voor Oostenrijk is dit project uniek, aan een meer gelegen, slechts ca. 100 meter van de skipiste en op een hoogte van 1.763 meter!

In de winter ligt de skipiste met 42 km skipiste op ca. 100 meter afstand van het park Seeblick Turracher Hohe. De sneeuwzekere pistes met 14 moderne skiliften zorgen ervoor dat u en de gasten van het park een onvergetelijke tijd zullen hebben. De eerste skiliften openen al in November en blijven vaak open tot begin Mei. Naast het skiën en snowboarden kunt u ca. 15 kilometer langlaufen, wandelen op de winterroutes, schaatsen op de Trager See, curlen op de Turracher See, nachtrodelen, nachtskiën, paardenkoets rijden en gebruik maken van een van de wereldwijd grootste funslopes.

De appartementen

Er is gekozen voor een bouwstijl die volledig past binnen de natuurlijke omgeving met hoogwaardig afwerkingsniveau waarbij gebruik zal worden gemaakt van natuurlijke materialen. Alle appartementen beschikken over een ruime woon/eetkamer met veel glas en grote balkonterrassen. Hierdoor is het genieten van de Turracher See, bergen en de natuur eromheen.

Voor u als mogelijk toekomstig eigenaar hebben wij vele mogelijkheden, zo hebben wij appartementen met één, twee, drie, vier, vijf en zelfs zes slaapkamers. De afmetingen van de appartementen zijn daarbij verschillend waardoor er voor iedereen mogelijkheden zijn iets naar eigen wens te kopen.
De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en compleet ingericht, zo zijn er meerdere badkamers, separate toiletten, keuken met inbouwapparatuur, wifi en flatscreen TV. Verder zijn er enkele exclusieve penthouses te koop die werkelijk bijzonder zijn.

De ondergrondse parkeergarage, die plaats biedt aan 65 auto’s, is vrijwel onzichtbaar waardoor de appartementen als het ware middenin de natuur staan. Bij uw appartement hoort een of meerdere vaste parkeerplaatsen in de parkeergarage. In de parkeergarage zijn aparte ruimtes om fietsen te stallen.
Ieder appartement heeft een eigen privé bergruimte die gebruikt kan worden voor de stalling/opslag van uw eigen spullen. Verder beschikt ieder appartementshuis over een stalling voor ski’s. Het ontbreekt u en de gasten niets aan comfort! Het park beschikt over een receptie, binnenzwembad, sauna en stoombad. In de directe omgeving heeft u meerdere mogelijkheden om uit eten te gaan en ski’s te huren. In principe heeft u uw auto na aankomst niet meer nodig!

Eigendom appartementen

U koopt het appartement wat u in volledig eigendom krijgt, dat wil zeggen het eigendom van uw appartement zal in het Grundbuch (kadaster) op uw naam geregistreerd worden. De kopers worden gezamenlijk eigenaar van de totale kavel waarop het Park Seeblick Turracher Hohe ligt (dus geen pacht). Er geldt bij dit project verhuurverplichting via een bekende verhuurorganisatie waarbij eigen gebruik mogelijk is.

Momenteel kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde. Informatie over dit unieke project ontvangt u dan direct als deze beschikbaar is!

Informatie wordt in 2021 verwacht.