Geniet het hele jaar door van uw tweede verblijf in Oostenrijk

Lees meer

Exclusieve Terrassen woningen

In Millstatt, een pittoresk dorpje gelegen aan de Millstatter See in de zuidelijke Oostenrijkse deelstaat Karinthië, bouwt Thobaroo GmbH momenteel 7 exclusieve ‘terrassen wohnungen’, ruime, moderne appartementen met een zeer groot terras (oppervlaktes terrassen van 56 m² tot en met 236 m²!), gelegen op de zuidelijke helling van de berg, met een schitterend uitzicht over het meer (zie foto van terrassen met uitzicht). Aan de zijde van het meer hebben de appartementen een volledig glasfront zodat u het gehele jaar door kunt genieten van het meer en de bergen eromheen. Investeren in een tweede verblijf in Oostenrijk is duurzaam, stabiel en rendabel. Oostenrijk is een economisch sterk land en de rente is er momenteel aantrekkelijk laag. Een financiering tot 60-65% van de aankoopprijs is relatief eenvoudig te verkrijgen, hierdoor is uw droom dichterbij dan u denkt!

Millstatt

Millstatt is een schitterende mogelijkheid om op een unieke locatie onroerend goed te verwerven en heeft naar de toekomst toe nog potentie om in waarde te stijgen. De natuur in de regio is prachtig en het klimaat heel aangenaam en zonnig. Karinthië ligt immers in het zuiden van Oostenrijk, dichtbij Italië. Het jaar rond kun je er actief zijn. De skigebieden liggen vlakbij, en daarnaast kun je er ook wandelen, fietsen of aan watersport doen.

Millstatt zelf is een mooi dorpje met historie. In de buurt zijn veel thermen, waarvan een op loopafstand, direct aan het meer gelegen. In Millstatt zelf is een 18 holes golfbaan (op 5 minuten rijden van uw appartement). In het nabij gelegen Bad Kleinkirchheim is nog een mooie 18 holes golfbaan. Het centrum van Millstatt ligt op wandelafstand van uw appartement. Skigebied van Goldeck is op slechts 10 minuten rijden. Het grotere skigebied van Bad Kleinkirchheim, met ruim 110 kilometer skipiste, op slechts 20 minuten rijden.

De appartementen

De bouw van het project is al in volle gang en verwachte gereedstelling is September 2019! (zie foto’s van de bouw)

Er zijn op dit moment nog twee unieke woningen te koop.

Top A 1:

Netto woonoppervlakte ca. 149 m2
Terras ca. 96 m2
Berging ca. 3,5 m2
3 eigen parkeerplaatsen

Download de plattegrond

Top B02:

Netto woonoppervlakte ca. 119 m2
Terras ca. 37,9 m2
Berging ca. 2,3 m2
2 eigen parkeerplaatsen

Download de plattegrond

Het project:
De appartementen zelf worden modern en kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd en zijn gericht op het zuiden. Door de grote terrassen waarover elk appartement beschikt voelt elk appartement aan alsof het een penthouse is. Op de Terrassen is ruimte voor een mooie lounge set en stijlvolle groeninrichting.

De appartementen zelf zijn ook zeer ruim, het begint bij ca. 110 m² netto woonoppervlakte en de grootste is zelfs 236 m². Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. Een centraal gelegen lift is aanwezig.

Voor meer informatie over de nog beschikbare woningen klikt u op de onderstaande contactbutton. Wij sturen u de aanvullende informatie over dit unieke project daarna graag toe.

Verkauf:


R.E.A.L. Immobilien Consulting und Partner GmbH & Co KG

Büro Seeboden: 9871 Seeboden, Thomas Morgenstern Platz 1
Herr Christian Nikolasch
Tel: 0043 (0) 676 79 44 0 46

Mail: c.nikolasch@remax-impuls.at