Over ons

Met veel plezier en passie zijn wij al 10 jaar actief in Oostenrijk en specialist in het ontwikkelen van onroerend goed projecten in Oostenrijk. De persoonlijke aandacht is daarbij voor ons van groot belang. Wij ontwikkelen projecten en zorgen voor de bouw waarbij u, als Oostenrijk geïnteresseerde, zonder zorgen een compleet opgeleverd appartement of chalet koopt. De projecten die wij ontwikkelen zijn zeer divers en ons doel is om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo heeft u de mogelijkheid om een appartement of chalet te kopen in een project waar verhuur en beheer volledig door externe specialisten worden uitgevoerd of u regelt het zelf door te verhuren via één van onze partners of een internetplatform wat uzelf heeft gekozen. Uiteraard ontwikkelen wij ook projecten waarbij u helemaal niet hoeft te verhuren.

Heeft u de wens om echt helemaal op maat voor uzelf te bouwen dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij ontwikkelen ook chalets volledig op maat en hebben voor investeerders zelfs de mogelijkheid om een gebouw met meerdere woningen op maat te bouwen. Door de directe inkoop bij ons als ontwikkelaar zijn wij concurrerend zonder aan kwaliteit in leveren.

Onze eigen projectontwikkelingsfirma’s Thobaroo GmbH en FG Projektbau GmbH ontwikkelen zelf en zijn daarbij niet afhankelijk van andere partijen zodat u uw wensen direct bij de ontwikkelaar kenbaar kunt maken. Het voordeel daarbij is dat u geen aankoopprovisie hoeft te betalen indien u direct bij ons koopt, dit wil zeggen u bent niet via een samenwerkend makelaar met ons in contact gekomen. U besparing bedraagt in dat geval 3,6% over de aankoopsom.

Maak kennis met ons in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!