Over ons

Thobaroo Investments BV richt zich als Investor Relations Manager op Investment en ontwikkeling van onroerend goed in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Daarbij beschikt Thobaroo Investments over een uitgebreid internationaal investment netwerk verdeeld over verschillende continenten. Hierbij zijn wij de spil tussen investeerders, Projectontwikkelaars en Bouwbedrijven.

Thobaroo GmbH, FG Projektbau GmbH en Enzianweg 4 GmbH gevestigd in Oostenrijk richten zich expliciet op de ontwikkeling van projecten residentieel en commercieel vastgoed in Oostenrijk.

Al ruim 17 jaar zijn wij actief in projectontwikkeling waardoor wij beschikken over een ruime (internationale) ervaring.

Wij zijn er trots op dat wij als Thobaroo Investments een belangrijke rol spelen in het creëren van waarde voor onze klanten. Ons team bestaat uit ervaren professionals die hun expertise en ervaring inzetten om succesvolle projecten te realiseren.

Wij streven er voortdurend naar om onze klanten de beste service te bieden en zijn toegewijd aan het behalen van succesvolle resultaten. Met onze kennis, ervaring en internationale netwerk zijn wij uw ideale partner voor vastgoedprojecten in Oostenrijk, Duitsland en Nederland.