Wij zoeken een bouwkavel voor u op een locatie die volledig bij uw wensen aansluit.

Lees meer

Thobaroo GmbH

Samen met u kijken we wat voor een woning/chalet u wenst en aan welke eisen deze moet voldoen. Daarbij heeft u de volledige vrijheid en kan het financiële plaatje passend gemaakt worden. Thobaroo GmbH ontwikkelt ook voor investeerders op maat. Voor een investeerder, die wil gaan verhuren, bouwen we dan meerdere chalets of appartementen. U krijgt voorafgaand een financieel plaatje waarin het te verwachte rendement aangegeven is. Wij hebben hierin ervaring en voor een investeerder is het uiterst interessant om direct bij de bron in te kopen (zonder kosten tussenpersonen). Zie foto’s van onze referentieprojecten of vraag ons naar meer informatie!

Besparing kosten koper, ca. 10% over de bouwprijs!

Een belangrijk voordeel voor zowel de privé bouwer als investeerder is dat er geen kosten koper betaald hoeven te worden over de bouwprijs van chalet(s) en/of appartement(en). Wij vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Kort overzicht van het traject:

Zoeken naar de juiste locatie/regio om te bouwen (vaak weten wij vanuit ons netwerk de juiste locaties te vinden)
De geselecteerde locaties met u bezoeken
Hulp bij een eventuele financiering
Koopbegeleiding grond
Zorgen voor en coördineren notaris, fiscalist en architect

Het ontwerp van chalet /appartementen is volledig naar eigen wens, uiteraard afgestemd op uw beschikbare budget
Realiseren van chalet/appartementen conform ontwerp en tegen vooraf vastgestelde prijs
Dagelijkse bouwbegeleiding door lokale expert
Verzorgen van de totale inrichting

De kosten van de bouwgrond zijn sterk afhankelijk van de regio maar ook van de ligging van het grondstuk zelf binnen de door u gekozen regio. Bij de prijsbepaling speelt verder een rol of de bouwgrond gebruikt mag worden voor Zweitwohnung of dat het grondstuk als “Gewerbe Grund” is aangemerkt. Dan is het verplicht om te verhuren! Over de verschillen informeren wij u graag tijdens een persoonlijk gesprek.